Ons dienstenpakket

Elektro Service Lumen biedt een breed pakket aan elektrotechnische diensten en ondersteuning. Zo kunt u voor opvolgende wensen of uitbreidingen gebruik maken van onze kennis en ervaring.

Staat de door u gezochte dienst of technische ondersteuning niet in het overzicht? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij kunnen u in diverse situaties of wensen uitkomst bieden.

storingen elektrotechniek

Alle mogelijke elektro gerelateerde problemen oplossen

Het spectrum aan elektrotechnische problemen en storingen is zeer breed. Het kennisniveau en ervaring van Elektro Service Lumen staat garant voor het doeltreffend en vakkundig verhelpen van alle mogelijke problemen, zowel particulieren als bedrijven. Tegen concurrerende tarieven verhelpen wij uw storingen snel, desgewenst ook in het weekend.

storingen telecom

Telefooncentrales en draadloze telecom systemen

Het komt vaak voor dat een analoge of digitale huisinstallatie problemen geeft, aangepast of uitgebreid dient te worden. Elektro Service Lumen biedt voor diverse merken vaste huisinstallaties ondersteuning, dit geldt zowel voor draadloze als bedrade systemen. Wij bieden daarnaast advies en reparatie voor nieuwe digitale DECT of VoIP telecom systemen.

 

storingen alarmsystemen

Assistentie bij problemen en storingen

Niets is zo belangrijk als een goed en probleemloos werkend alarmsysteem. Problemen kunnen in bepaalde situaties zelfs nadelige consequenties hebben aangaande verzekeringskwesties en daar zit u vanzelfsprekend niet op te wachten.

Wij onderkennen het belang van een betrouwbaar functionerend alarmsysteem en bieden daarom snelle en vakkundige ondersteuning voor diverse merken en soorten alarmsystemen. U kunt ook gebruik maken van onze 24 uurs weekend servicecontracten.