Ons dienstenpakket

Elektro Service Lumen biedt een breed pakket aan elektrotechnische diensten en ondersteuning. Zo kunt u voor opvolgende wensen of uitbreidingen gebruik maken van onze kennis en ervaring.

Staat de door u gezochte dienst of technische ondersteuning niet in het overzicht? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij kunnen u in diverse situaties of wensen uitkomst bieden.

service en onderhoud

Goede service en nazorg, ook ná een voltooid project

Het belang van goede nazorg bij voltooide projecten is één van de speerpunten van Elektro Service Lumen, wat ons mede onderscheidt van onze concurrenten. Vaak zijn er na afgeronde projecten nog vragen van opdrachtgevers of aanvullende wensen. Wij blijven ons inzetten voor - naast een goed voltooid project - een blijvend tevreden klant.

nieuwbouw en renovatie

Elektro Service Lumen: een breed pakket aan diensten

Zoals u kunt zien in ons dienstenoverzicht, links op deze pagina, is Elektro Service Lumen breed georiënteerd. Deze diensten gelden voor zowel nieuwe aanleg als voor renovatie objecten, utiliteit en particuliere objecten. Het verzorgen van hoogwaardige aanleg van elektrische installaties is slechts een klein onderdeel van onze diensten. Onze flexibiliteit en hoog kennisniveau bieden onze cliënten meer mogelijkheden.

 

vrijblijvende offerte

Inzicht verkrijgen in kosten en looptijd

U heeft een project in gedachten, maar wenst eerst een indicatie van te verwachten kosten en duur van het uit te voeren project. In overleg met Elektro Service Lumen krijgt u inzicht in alle aspecten van elektrotechnische projecten, en in het bijzonder uw opdracht. Wij bieden u een realistische en concurrerende offerte. Voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.